Privacy Value zoekt de verbinding.

Informatiegesprek aanvragen

Over Privacy Value

Privacy Value zoekt de verbinding tussen de privacywetgeving en dat waar we als mens, organisatie en maatschappij behoefte aan hebben. Wij zetten ons in om de privacy wetgeving werkbaar te maken. Dat doen wij met een eigentijdse visie, die uiteraard past binnen de wettelijke kaders.

De regelgeving kunnen wij niet veranderen, wél hoe je er als organisatie mee om kunt gaan. Privacy Value heeft veel diepgaande kennis in huis. Voordat de AVG bestond, was het privacy vraagstuk voor Privacy Value al een interessante materie. Privacy is namelijk leuk en dynamisch en biedt oneindig veel mogelijkheden. Wij verbinden oude ideeën en paradigma’s met nieuwe, verfrissende ideeën en creativiteit.

Van beide nemen wij de sterke kanten en integreren dat in de organisatie. Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, zoeken wij naar de beste manier om privacy, met al haar veelzijdige facetten, te integreren in jouw organisatie.

Angelique van der Weiden

Privacy Value is privacy specialist

Privacy Value is privacy specialist. Wij leveren alle diensten rondom privacy. Denk hierbij aan privacy advies, implementeren protocol datalekken, het controleren en opstellen van het privacy statement, verwerkersovereenkomsten en DPIA, implementeren en begeleiden van het gehele privacy traject of onderdelen daarvan, (jaarlijkse) controle, vervullen van de rol van Functionaris Gegevensbescherming, projectmanagement en trainingen.

Wij hebben bewust geen overzicht van diensten. Wij geloven niet in termen van dé diensten en dé abstracte klant. Beide bestaan volgens ons niet. We laten het etiket liever los en bepalen samen met jou de vorm, zodat het etiket een passende inhoud krijgt. Wat is jouw bedoeling van privacy? Wat wil je bereiken? En waar kunnen wij je daarin ondersteunen?

Privacy Value richt zich niet alleen op de oplossing of het resultaat, maar meer op het oplossend vermogen en de effecten in jouw organisatie. In onze ogen is dat de meerwaarde van een ervaren facilitator: verder kijken dan de organisatie en regelgeving.

Wat betekent privacy voor Privacy Value?

Volgens Privacy Value staat bij privacy de vraag centraal: hoe wil ik met mezelf, medewerkers en klanten én hun (persoons)gegevens omgaan? Wij ervaren dat privacy grotendeels om mensen draait. Het privacy(beleid) moet verankerd zijn in de organisatie. Vandaar dat wij de medewerkers betrekken in de gesprekken. Een goed privacybeleid raakt volgens ons de kern van je organisatie en leidt tot transparante, open en oprechte communicatie.

NEEM CONTACT OP

Privacyregelgeving is geen kunstje of afvinklijst. Privacy Value poetst niet alleen de buitenkant, maar gaat naar de kern. Wat is nu eigenlijk relevant? En hoe doen we dat? Kan dit efficiënter in onze organisatie? Hoe kan een ieder op zijn of haar wijze daar een bijdrage aan leveren? Liggen de thema’s bij de juiste personen? De conclusies vormen de kern van het privacybeleid en de benodigde documentatie. Privacy als logisch gevolg van verandermanagement.

Samenwerkingspartners van Privacy Value

“Angelique is een prettige adviseur om mee samen te werken. Juridisch goed onderlegd en tegelijkertijd pragmatisch ingesteld met oog voor wat werkbaar is. Ze begrijpt onze wensen, verplichtingen en uitdagingen goed en vertaalt deze naar uit te voeren stappen en te nemen maatregelen. Daarnaast doet ze wat ze toezegt.”

Mattijs Schrijver, Finext

Meer weten over Privacy Value?

Wij stellen jou vragen, luisteren naar jouw antwoord en verstaan ook wat niet wordt gezegd. Wij komen tot de kern: wat wil jij als organisatie met privacy? Privacy Value geeft jou mogelijkheden en inzichten over hoe jij met jouw privacy- en persoonsgegevens om kunt gaan.

Jij kiest wat past bij jouw organisatie en intenties. Meer informatie over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Stel gratis een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.