Privacy Value beoogt het beste in mensen en organisaties

Samenwerkingspartners

Privacy Value beoogt het beste in mensen en organisaties naar boven te brengen met als middel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit vraagt een verscheidenheid aan kennis en kunde. Een groot deel van die kennis en kunde hebben wij in huis. Met name op het gebied van privacy advies, privacy wetgeving en verandermanagement.

Om het traject op alle fronten succesvol te laten verlopen huren wij soms externe expertise in op aanvullende vakgebieden. Privacy Value heeft daarom een breed netwerk opgebouwd. Daarmee bieden wij het beste voor jouw organisatie. De specialisten met wie wij werken, hebben een brede achtergrond en een combinatie van kennis op het gebied van wetgeving, compliance, security, organisatieveranderingen, behavioural insights / economics, communicatie en coaching.

Behavioural Insight

Behavioural Insight geeft je organisatie inzicht over mogelijkheden om klanten en medewerkers te beïnvloeden op basis van data. In samenwerking met Privacy Value zorgen we voor een privacy vriendelijke manier van beïnvloeden van menselijk gedrag.

Haute Equipe

Haute Equipe is een adviesorganisatie dat zich richt op overheidsinstellingen. Haute Equipe heeft daarom specialistische kennis over regel- en wetgeving voor overheden. In samenwerking met Privacy Value pakken we complexe privacy vraagstukken op. Op die manier komt specialistische overheidskennis en diepgaande privacy kennis bij elkaar en dat allemaal met een glimlach!

Trustforce

Trustforce verleent dienstverlening op het gebied van cyber security, risk management, privacy en compliance. De relaties van Trustforce variëren van multinationals tot midden- en kleinbedrijf binnen diverse branches en overheden.

NEEM CONTACT OP

Op zoek naar een samenwerkingspartner?

Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Stel gratis een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.